Gábor a Házi Pék Finom pékáru liszt 1kg

770 Ft

A Gábor a Házi Pék finompékáru liszt egy olyan termék, amelyet a Magyar Családellátó fejlesztett ki Gábor a Házi Pék gasztroblogger és youtuber részére, és az otthoni, vagy akár a pékipari sütések biztos sikerének zálogaként forgalmazza.

Kategória:Lisztek

Súly: 1 Kg

Mértékegység: db

Darabszám:

Termékleírás

A Gábor a Házi Pék finompékáru liszt egy olyan termék, amelyet a Magyar Családellátó fejlesztett ki Gábor a Házi Pék gasztroblogger és youtuber részére, és az otthoni, vagy akár a pékipari sütések biztos sikerének zálogaként forgalmazza.

A termék 2 fajta liszt keverékéből áll, egy finomabb (55-65 közötti) őrleményű Kerecsen búzaliszt és szintén egy finomabb őrleményű Király R. búzaliszt együttese. Mivel mindkét liszt magas minőséget hordoz magában, ezért az optimális őrlési módjuknak és a keverési arányuknak köszönhetően a Gábor a Házi Pék finompékáru liszt is a lehető legszínvonalasabb alapanyag. A liszthez felhasznált búzák a Magyar Családellátó műtrágyamentes és szántásmentes termelési rendszeréből származnak, ami a természetes minőséget hordozza magbában.

A sütőipari értékcsoportok besorolása alapján az "A2" kategóriába esik, azaz a javító lisztek közé kategorizálható, ami azt jelenti, hogy a Gábor a Házi Pék finompékáru liszt amellett, hogy önmagában az egyik legjobb alapanyag, a gyengébb minőségű lisztek tulajdonságainak javítására is alkalmas kevert felhasználás esetén.A liszt folyadékfelvevő és folyadékmegtartó képessége erős, ami végett nagyobb térfogatot, lazítottabb bélzetet és hosszabb eltarthatóságot biztosít.

A magas fehérjetartalomnak köszönhetően a vele készült péktermékek laktatóak, táplálóak, illetve ez a tulajdonság a vele készült tésztára is pozitív hatással van.

A liszt felhasználása optimális az élesztős tésztákhoz, valamint kiemelkedően jól viselkedik a hosszabban vezetett kovászos tészták esetében is.

A felhasználása széleskörű, hiszen az édes és a sós péksütemények mellett zsemlék, kiflik és egyéb finompékáruk készítésére is alkalmas. Rendkívül jó alapanyag kalácsok készítésére, de a világos kenyerek is rendkívül jól működnek vele. Mivel ez egy finom őrlemény, így igazán alkalmas kevert, felvert, omlós és égett tésztájú sütemények készítéséhez is.

Szeretettel ajánlom az adott termék kipróbálását!